6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Sportus.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Sportus.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Sportus.nl reviews.

Over Sportus.nl

Eind 1999 werd Sportus.nl gelanceerd. Als één van de eerste webwinkels in Nederland zag Sportus.nl het levenslicht in 1999. Televisiepresentator annex ondernemer Adam Curry en investeerder Bob Stumpel stonden aan de basis van het initiatief. Ondersteund door (oud-)Olympische sporters als Marcel Wouda, Jacco Eltingh, Ron Zwerver en Daniëlle Overgaag, was Sportus.nl de webwinkel ‘Voor en Door sporters'.

Tegenwoordig is webwinkel Sportus.nl dé leading shop in het sportfashion landschap.

Sportus.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Sportus.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Sportus.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Sportus.nl op Trustreview.

Sportus.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Sportus.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sportus.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Sportus.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Sportus.nl is vooral actief binnen de sector schoenenwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Sportus.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Sportus.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.