10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Van Arendonk reviews

De reviews en beoordelingen over Van Arendonk zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Van Arendonk reviews.

Over Van Arendonk

Sinds 1884 is de familie van Arendonk al actief in de schoenenwereld. Toen nog als één van de grootste schoenenproducenten van Nederland, maar door de komst van de bezetter in ’40-’45 is de fabriek verloren gegaan en is men later enkel als retailer verder gegaan in het Brabantse en Groningse land.

Men opereert onder 3 formules; Van Arendonk, P’Leisure (deze laatste richt zeer meer op sportschoenen, sneakers en aanverwante artikelen) en Smits Schoenen in Arnhem. Tevens heeft men sinds enkele jaren 2 shop-in-shops bij Jansen-Noy in Sevenum en bij Bastiaansen Modestad in Bavel. Van Arendonk is nog steeds een familiebedrijf en word gerund door Danielle van Arendonk en Danielle’s echtgenoot David Peeters.

Van Arendonk ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Van Arendonk? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Van Arendonk.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Van Arendonk op Trustreview.

Van Arendonk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Van Arendonk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Van Arendonk”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Van Arendonk heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Van Arendonk is vooral actief binnen de sector schoenenwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Van Arendonk gekregen? Dan kun je naar de website van Van Arendonk gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.