6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Waardijk.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Waardijk.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Waardijk.nl reviews.

Over Waardijk.nl

De schoenen die Waardijk.nl verkoopt moeten het geld waard zijn. Als Waardijk niet voor de volle 100% achter de kwaliteit van het product kan staan, koopt Waardijk deze schoenen niet in. Het grootste deel van de collectie wordt in Europa geproduceerd en schoenen maken is handwerk, dus mensenwerk.

Waardijk is een bedrijf met historie én toekomst. De geschiedenis van het familiebedrijf in schoenen neemt een aanvang als de gehandicapte “bedovergrootvader” Jan Waardijk in 1847 op 18-jarige leeftijd na zes jaar studie aan het doofstommeninstituut in Groningen zijn diploma krijgt.

Nu, 170 jaar later staat achter, achter, achterkleinzoon Bert Waardijk aan het roer van Waardijk Schoenen. Met prachtige winkels in het stadshart van Alkmaar en de dorpskern van Heemstede, blijft Waardijk Schoenen een Noord-Hollands bedrijf met hartwerkende mensen die staan voor service en kwaliteit. Géén grote keten, met nummers in plaats van klanten, maar in iedere winkel een Waardijk op de werkvloer en een prachtig team van medewerkers met passie voor passende schoenen.

Ter gelegenheid van de viering van het 150 jarig jubileum, behaagde het Koningin Beatrix om Waardijk schoenen B.V. het recht toe te kennen om met ingang van die datum het Koninklijk Wapen met de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te voeren en sindsdien siert het hofleverancierbord de gevel van de winkelpui in Alkmaar en Heemstede.

Waardijk.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Waardijk.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Waardijk.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Waardijk.nl op Trustreview.

Waardijk.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Waardijk.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Waardijk.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Waardijk.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Waardijk.nl is vooral actief binnen de sector schoenenwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Waardijk.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Waardijk.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.