10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Homewizard.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Homewizard.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Homewizard.nl reviews.

Over Homewizard.nl

Homewizard.nl is ontstaan uit de visie dat het centraal aansturen van apparatuur in huis veel beter en gemakkelijker kan. De ervaring met bestaande ‘domotica' of ‘home-automation' producten was dat deze vaak slecht werken, of heel duur zijn. Bovendien was er voor veelgebruikte, betaalbare apparatuur weinig compatibiliteit tussen producten van verschillende fabrikanten. Homewizard.nl is het antwoord op deze problemen.

Vanuit een incubatieprogramma bij het European Space Agency (ESA) te Noordwijk, is HomeWizard begonnen met de ontwikkeling van een kastje dat kan communiceren met bestaande draadloze apparatuur op basis van radiografische signalen en tegelijkertijd bestuurd kan worden vanuit een eenvoudige iOS interface. Tijdens de ontwikkeling hebben zij zich laten leiden door de volgende kernwaarden: functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid. De HomeWizard voegt nuttige en waardevolle functionaliteit toe aan veelgebruikte producten die mensen al in huis hebben, is geheel te installeren en bedienen met een intuitieve iPhone/iPad en andriod app en levert kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Doordat de ontwikkeling van alle hardware en software in-house verloopt, is HomeWizard snel in staat om het product vorm te geven naar de wensen van de gebruikers. HomeWizard staat dan ook altijd open voor het ontvangen van ervaringen met het gebruik van het product, algemene feedback en ideeën voor nieuwe toepassingen.

Homewizard.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Homewizard.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Homewizard.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Homewizard.nl op Trustreview.

Homewizard.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Homewizard.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Homewizard.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Homewizard.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Homewizard.nl is vooral actief binnen de sector smarthome en daarnaast ook nog in de sector(en) wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Homewizard.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Homewizard.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.