10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Blinkist reviews

De reviews en beoordelingen over Blinkist zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Blinkist reviews.

Over Blinkist

Bijna niemand van ons heeft de tijd om alles te lezen wat we graag zouden willen lezen. Toch verliezen we talloze uren aan activiteiten die ons weinig plezier brengen, zoals woon-werkverkeer, klusjes en naar onze telefoons staren. Wat als we deze kleine blokken niet-toegewezen tijd zouden kunnen veranderen in kostbare en lonende momenten voor leren en reflectie? Blinkist, opgericht in 2012 door vier vrienden, verbindt nu 6 miljoen lezers wereldwijd met de grootste ideeën uit de bestverkochte non-fictie via audio en tekst van 15 minuten. Dus wat drijft ons?

– Pas het lezen van boeken in uw leven aan met 15 minuten durende versies van audioboeken.
– Abonnees krijgen toegang tot belangrijke take-away's uit 's werelds beste non-fictieboeken in tekst en audio.
– Geniet van originele inhoud: ontdek nieuwe perspectieven met exclusieve shows en podcasts.
– Krijg belangrijke inzichten: lees of luister naar de belangrijkste ideeën van populaire non-fictietitels in 15 minuten.
– Duik in audioboeken: ga dieper in op uw favoriete onderwerpen met volledige audioboeken.

Blinkist ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Blinkist? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Blinkist.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Blinkist op Trustreview.

Blinkist reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Blinkist

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blinkist”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Blinkist heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Blinkist is vooral actief binnen de sector software en programmas en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Blinkist gekregen? Dan kun je naar de website van Blinkist gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.