6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Sportdirect.com reviews

De reviews en beoordelingen over Sportdirect.com zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Sportdirect.com reviews.

Over Sportdirect.com

Sportdirect is het enige officiële online verkooppunt in Nederland van de top sportmerken hummel, Reece Australia, Reece Individual, Stanno, Derbystar, Select en Monta.
Sportdirect is het officiële online verkooppunt en werkt nauw samenwerken met deze merken, daarmee tref je altijd de complete collectie van jouw favoriete sportmerk bij Sportdirect. De nieuwste collecties en artikelen komen bij Sportdirect als eerste online.

Sportdirect.com ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Sportdirect.com? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Sportdirect.com.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Sportdirect.com op Trustreview.

Sportdirect.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Sportdirect.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sportdirect.com”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Sportdirect.com heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Sportdirect.com is vooral actief binnen de sector sportkleding en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Sportdirect.com gekregen? Dan kun je naar de website van Sportdirect.com gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.