6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Plusport.com reviews

De reviews en beoordelingen over Plusport.com zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Plusport.com reviews.

Over Plusport.com

PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland. Met het uitgebreide pakket kan iedereen die een veiligheidstraining moet volgen bij PlusPort terecht.
PlusPort onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor zijn doorlooptijden veel lager (ruim 60% sneller dan klassikale trainingen), flexibel te volgen en gemiddeld de helft goedkoper dan conventionele trainingen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij PlusPort trainingen ver boven het Nederlands gemiddelde.

Plusport.com ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Plusport.com? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Plusport.com.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Plusport.com op Trustreview.

Plusport.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Plusport.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plusport.com”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Plusport.com heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Plusport.com is vooral actief binnen de sector studie en opleidingen en daarnaast ook nog in de sector(en) cursussen en trainingen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Plusport.com gekregen? Dan kun je naar de website van Plusport.com gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.