6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Vcadirect.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Vcadirect.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Vcadirect.nl reviews.

Over Vcadirect.nl

VCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland. VCA staat voor: Veiligheid Checklist Aannemers. Dit is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel dient VCA gecertificeerd te zijn. VCAdirect.nl onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor is de training bijna de helft goedkoper en doorloopt men de theorie 60% sneller dan met klassikale cursussen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij VCAdirect.nl rond de 98% ten opzichte van het landelijk gemiddelde van 78%.

Vcadirect.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Vcadirect.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Vcadirect.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Vcadirect.nl op Trustreview.

Vcadirect.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Vcadirect.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vcadirect.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Vcadirect.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Vcadirect.nl is vooral actief binnen de sector studie en opleidingen en daarnaast ook nog in de sector(en) cursussen en trainingen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Vcadirect.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Vcadirect.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.