6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Plantje.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Plantje.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Plantje.nl reviews.

Over Plantje.nl

Plantje.nl behoort al jaren tot de grootste online plantenwinkels van de Benelux.

Naast het hebben van het grootste online assortiment kamerplanten van de Benelux, onderscheidt Plantje.nl zich tevens door, naast het enorme assortiment binnen- en buitenplanten, ook een ruime keuze aan plant-arrangementen en cadeauplanten in haar assortiment te hebben. Uiteraard van topkwaliteit en bovendien tegen de beste prijzen en bezorgd aan huis of op het werk door de hele Benelux.

Hiermee biedt Plantje.nl een uitstekend alternatief voor het klassieke “bloemetje bezorgen”; laat eens een plant bezorgen! In tegenstelling tot een boeket bloemen dat vaak maar enkele dagen tot een week mooi blijft, heb je veel langer plezier van een mooie plant of plant-arrangement. Uiteraard heb je de mogelijkheid om een kaart bij de bestelling te voegen met je persoonlijke boodschap voor de ontvanger! Plantje.nl: Het alternatief voor het bloemetje aan huis.

Een zeer groot voordeel van winkelen bij Plantje.nl is dat de planten rechtstreeks bij een tuinderij of kwekerij worden ingekocht. Dat betekent dat alle planten vers- en in topconditie zijn en niet al dagen of weken in een winkel of tuincentrum staan. Plantje.nl werkt met een zeer ruim netwerk van kwekers waarmee Plantje.nl kwaliteitsafspraken heeft, dat wil zeggen dat Plantje.nl alleen de beste kwaliteit accepteert. Bovendien verandert het assortiment van Plante.nl dagelijks.

Naast zeer scherpe prijzen, tal van aanbiedingen en het ruimste, meest gevarieerde aanbod wordt het succes van Plantje.nl mede bepaald door kwaliteit, service en betrouwbaarheid in haar dienstverlening. Planten kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Plantje.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Plantje.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Plantje.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Plantje.nl op Trustreview.

Plantje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Plantje.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plantje.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Plantje.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Plantje.nl is vooral actief binnen de sector tuin en daarnaast ook nog in de sector(en) wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Plantje.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Plantje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.