10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Plusjop reviews

De reviews en beoordelingen over Plusjop zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Plusjop reviews.

Over Plusjop

Plusjop.nl is er voor particulieren en bedrijven en is naar eigen zeggen dé totaalleverancier voor tuin en bestrating. Ze bieden alles aan onder een dak en bent bij hen aan het goede adres als je op zoekt bent naar tuinartikelen, sierbestrating, tuinhout en tuingereedschap  en tuinmeubelen. Ze leveren dus echt een totaalpakket. De gemiddelde levertijd is 1 tot 3 werkdagen en hebben altijd duizenden artikelen op voorraad zodat je niet snel iets misgrijpt. Daarbij loopt de korting die je ontvangt op als je meer besteld.

Plusjop ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Plusjop? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Plusjop.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Plusjop op Trustreview.

Plusjop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Plusjop

1 review for Plusjop

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 0 customer(s)

Sort by

  • Albina

    Voor al je tuin benodigdheden ben je aan het goede adres! Je wordt vriendelijk geholpen en nemen de tijd voor je en denken mee aan oplossingen. Echt een aanrader! Wij bestellen hier voor de 2e keer, kort achter elkaar.

    17 mei 2021

    Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Plusjop heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Plusjop is vooral actief binnen de sector tuin en daarnaast ook nog in de sector(en) wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Plusjop gekregen? Dan kun je naar de website van Plusjop gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.