6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Efteling reviews

De reviews en beoordelingen over Efteling zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Efteling reviews.

Over Efteling

De Efteling is al bijna 65 jaar een wonderlijke organisatie. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 verrast de organisatie haar gasten steeds weer met nieuwe vormen van (verblijfs)recreatie. Naast professionaliteit en creativiteit is gastgerichtheid één van de pijlers waarop de Wereld van de Efteling rust. De Efteling is al jarenlang het best bezochte attractiepark van Nederland en behoort met 4,68 miljoen bezoekers tot de top van Europese attractieparken.

Efteling ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Efteling? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Efteling.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Efteling op Trustreview.

Efteling reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Efteling

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Efteling”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Efteling heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Efteling is vooral actief binnen de sector uitjes en daarnaast ook nog in de sector(en) dagje weg en groeps en bedrijfsuitjes.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Efteling gekregen? Dan kun je naar de website van Efteling gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.