10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Resort Bonaire reviews

De reviews en beoordelingen over Resort Bonaire zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Resort Bonaire reviews.

Over Resort Bonaire

Het resort beschikt over verschillende typen appartementen en biedt plek aan 2 tot maximaal 6 personen. Het appartement Hardin is geschikt voor 2 personen en bevindt zich op de begane grond. Het luxe 2 persoons appartement biedt 1 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer voor 2 extra plekken. Het appartement Bunita is een luxe 4 persoons appartement op de eerste verdieping en beschikt over een ruim balkon. Voor een reisgezelschap van 4 personen is de Abundante een geschikte keus. De Abundante biedt namelijk plek aan 6 personen en bevindt zich op de tweede verdieping. De accommodatie beschikt over een ligbad, inloopdouche en royaal balkon. Het aanbod van Resortbonaire.nu bestaat uit:

• Appartement Hardin;
• Appartement Bunita;
• Penthouse Abundante;
• Penthouse Abundante+.

Faciliteiten
Resortbonaire.nu is de bestemming voor een geweldige vakantie. De faciliteiten zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Het totaalpakket van Resortbonaire.nu bestaat uit een verkoelend zwembad met heus zandstrand waar het mogelijk is heerlijk te zonnen en tussendoor een frisse duik kunt nemen. Voor kinderen is er een waterspeeltuin rondom het zwembad, waar ze gegarandeerd veel waterpret beleven. Zowel in als buiten het zwembad is een poolbar om hapjes en drankjes te bestellen. Er is onbeperkte wifi in het resort en een receptie die dagelijks beschikbaar is. Om de onderwaterwereld van Bonaire te verkennen, zijn er bij het resort snorkelspullen te huren.

USP’s
• Luxe resort op Bonaire;
• Ruime en moderne appartementen;
• Vlakbij het strand;
• Zwembad met zandstrand.

Resort Bonaire ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Resort Bonaire? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Resort Bonaire.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Resort Bonaire op Trustreview.

Resort Bonaire reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Resort Bonaire

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Resort Bonaire”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Resort Bonaire heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Resort Bonaire is vooral actief binnen de sector vakantie en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Resort Bonaire gekregen? Dan kun je naar de website van Resort Bonaire gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.