10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Sawadee reviews

De reviews en beoordelingen over Sawadee zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Sawadee reviews.

Over Sawadee

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

 

Sawadee ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Sawadee? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Sawadee.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Sawadee op Trustreview.

Sawadee reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Sawadee

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sawadee”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Sawadee heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Sawadee is vooral actief binnen de sector vakantie en daarnaast ook nog in de sector(en) activiteiten reizen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Sawadee gekregen? Dan kun je naar de website van Sawadee gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.