6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Silverjet.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Silverjet.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Silverjet.nl reviews.

Over Silverjet.nl

Silverjet.nl staat van maandag tot en met zaterdag voor de klant klaar om ze te helpen met hun vragen en vakantiewensen. De klant kan hiervoor telefonisch of per e-mail contact met Silverjet.nl opnemen. Wilt de klant liever langskomen? Laat het Silverjet.nl dan van tevoren weten en dan zorgen zij dat de koffie klaar staat! Silverjet.nl is aangesloten bij IATA, ANVR en SGR.

Betrouwbaar
Al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner in luxe pakketreizen.

Ontzorg-garantie
Silverjet.nl verzorgt met veel enthousiasme alle elementen van een droomvakantie, allemaal vanuit dezelfde drijfveer: de verwachtingen overtreffen! Daarbij garandeert Silverjet.nl repatriëren in noodsituaties. Hieraan zijn voor de klant geen kosten verbonden, deze neemt Silverjet.nl voor haar rekening.

Veilig en geïnspecteerd
De accommodaties worden regelmatig bezocht en geïnspecteerd. De klant kan er zeker van zijn dat de selectie voldoet aan alle eisen die men van een Silverjet-hotel mag verwachten. Natuurlijk ook op het gebied van gezondheid en hygiëne.

Flexibele voorwaarden
Wanneer Silverjet.nl de mogelijkheid heeft voorwaarden ten gunste van de klanten aan te passen, dan denken zij uiteraard met hen mee.

SGR-garantie
De klant heeft de zekerheid dat de reissom is veiliggesteld voor een eventueel faillissement van de organisator van welk onderdeel van de reis dan ook.

24/7 bereikbaar
Vanaf het eerste contact tot en met thuiskomst staan de Luxury Travel Consultants van Silverjet.nl en de lokale vertegenwoordiging voor de klant klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

Silverjet.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Silverjet.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Silverjet.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Silverjet.nl op Trustreview.

Silverjet.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Silverjet.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silverjet.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Silverjet.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Silverjet.nl is vooral actief binnen de sector vakantie en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Silverjet.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Silverjet.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.