10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Thijmseberg reviews

De reviews en beoordelingen over Thijmseberg zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Thijmseberg reviews.

Over Thijmseberg

De Thijmse Berg ligt aan de voet van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op een unieke plek midden in het bos aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe. Op steenworp afstand vindt men het culinaire stadscentrum van Rhenen en het Ouwehands dierenpark. Ons mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark biedt alles voor een heerlijke vakantie op de Utrechtse Heuvelrug!
Toch liever luieren bij een verwarmd buitenzwembad terwijl de kids zich vermaken bij de animatie? Of toch liever er op uit op een mountainbike over de MTB route? De Thijmse Berg is een kindvriendelijk vakantiepark en heeft voor ieder wat wils. Probeer de snackbar voor de lekkere trek, geniet van onze plateservice in het restaurant of toch liever een borrel bij onze buitenbar? Alles is mogelijk.

– De Thijmse Berg is verkozen tot de beste vakantiepark van 2017 – Zoover.nl

 

Thijmseberg ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Thijmseberg? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Thijmseberg.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Thijmseberg op Trustreview.

Thijmseberg reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Thijmseberg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Thijmseberg”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Thijmseberg heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Thijmseberg is vooral actief binnen de sector vakantie en daarnaast ook nog in de sector(en) activiteiten reizen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Thijmseberg gekregen? Dan kun je naar de website van Thijmseberg gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.