6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Chalet.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Chalet.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Chalet.nl reviews.

Over Chalet.nl

Chalet.nl, gevestigd in Woerden, is een zelfstandige touroperator en specialist in de verhuur van vrijstaande chalets en luxe appartementen van 2 tot 50 personen. Wintersportliefhebbers kunnen, via website, email, chat of telefoon, bij Chalet.nl terecht voor het boeken van vakanties in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Het ruime aanbod van grote chalets en appartementen is waar Chalet.nl bekend om staat en ook uniek in is. Naast de groepschalets kunnen ook gezinnen of kleine groepen kiezen voor de charme van een vrijstaand chalet of een luxe appartement. U kunt uw vakantie desgewenst aanvullen met bijvoorbeeld catering, skimateriaal en skilessen. Zo hoeft u dit ter plekke niet meer te regelen en gaat u goed voorbereid op reis!

Chalet.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Chalet.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Chalet.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Chalet.nl op Trustreview.

Chalet.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Chalet.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chalet.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Chalet.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Chalet.nl is vooral actief binnen de sector vakantiehuizen en daarnaast ook nog in de sector(en) vakantie.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Chalet.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Chalet.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.