10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

France Comfort reviews

De reviews en beoordelingen over France Comfort zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle France Comfort reviews.

Over France Comfort

De villa’s, bungalows en chalets, die veelal gelijkvloers zijn, zijn uitgerust met een vaatwasser, wasmachine, magnetron, flatscreen TV en WiFi. Deze accommodaties liggen in een toeristische omgeving met veel fraaie bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er veel gezellige dorpjes met terrasjes, marktjes en restaurantjes zodat toeristen kunnen genieten van alles wat Frankrijk te bieden heeft. De vakantieparken van FranceComfort zijn gevestigd nabij uitgestrekte wijngaarden waar u uiteraard ook wijn kunt proeven.

In de omgeving van de luxe vakantieparken liggen veel bekende plaatsen als Sarlat, Rocamadour, St. Cirq-Lapopie, Bergerac, Cahors maar ook attractieparken en pretparken als Puy du Fou en Futuroscope. In de nabije omgeving van de parken is er bovendien volop mogelijkheid tot golf. De recreatiemeren in de omgeving hebben vaak watersportmogelijkheden met een strand. Vanaf sommige vakantieparken is het mogelijk een dag naar de Middellandse zee (bijv. Narbonne, Canet, Collioure, Argeles, Agde, Valras) of naar de Atlantische kust (bijv. La Rochelle, Ile de Ré, Olonne) met haar heerlijke stranden en gezellige terrasjes te gaan.

France Comfort ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met France Comfort? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor France Comfort.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van France Comfort op Trustreview.

France Comfort reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over France Comfort

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “France Comfort”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

France Comfort heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

France Comfort is vooral actief binnen de sector vakantiehuizen en daarnaast ook nog in de sector(en) vakantie.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van France Comfort gekregen? Dan kun je naar de website van France Comfort gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.