10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

La Casita reviews

De reviews en beoordelingen over La Casita zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle La Casita reviews.

Over La Casita

La Casita verhuurt landelijk gelegen vakantiehuizen in het uiterste zuiden van Spanje. Wie afwisseling zoekt van zijn druk bestaan, zal het bij La Casita naar zijn zin hebben.

Geen bungalowpark of villawijk
De huizen liggen niet in een bungalowpark of villawijk, maar in het rustige achterland van de Costa del Sol op een steenworp van strand, steden met moorse cultuur en vele golfbanen. De huizen van La Casita zijn van oorsprong familie- en weekendhuizen die als gezamenlijk kenmerk rust, ruimte en privacy hebben. Elk huis heeft een eigen privé zwembad. Het vliegveld Malaga en het strand liggen op maximaal 30 minuten rijden van elk huis.

La Casita ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met La Casita? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor La Casita.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van La Casita op Trustreview.

La Casita reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over La Casita

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “La Casita”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

La Casita heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

La Casita is vooral actief binnen de sector vakantiehuizen en daarnaast ook nog in de sector(en) vakantie en vakantieparken.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van La Casita gekregen? Dan kun je naar de website van La Casita gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.