6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Vakantiepark Fort den Haak reviews

De reviews en beoordelingen over Vakantiepark Fort den Haak zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Vakantiepark Fort den Haak reviews.

Over Vakantiepark Fort den Haak

Op het kleinschalige vakantiepark Fortdenhaak.nl zijn alle chalets geschikt voor gezelschappen t/m 4 personen. Waarbij gasten kunnen kiezen uit een huisdiervrij of huisdiervriendelijk chalet. Ieder chalet is modern ingericht en voorzien van een sfeervolle woonkamer met televisie, een compleet ingerichte keuken met onder andere een magnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. De twee slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. In de gehele woning is draadloos internet beschikbaar en buiten is een overdekt terras met meubilair. De ideale plek voor gezinnen of een stel vrienden!

– Kleinschalig vakantiepark in Zeeland;
– Gelegen in Vrouwenpolder;
– Op 750 meter van het strand;
– Moderne 4-persoons chalets;
– Subtropische tuin op het park.

Vakantiepark Fort den Haak ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Vakantiepark Fort den Haak? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Vakantiepark Fort den Haak.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Vakantiepark Fort den Haak op Trustreview.

Vakantiepark Fort den Haak reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Vakantiepark Fort den Haak

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vakantiepark Fort den Haak”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Vakantiepark Fort den Haak heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Vakantiepark Fort den Haak is vooral actief binnen de sector vakantieparken en daarnaast ook nog in de sector(en) vakantie en vakantiehuizen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Vakantiepark Fort den Haak gekregen? Dan kun je naar de website van Vakantiepark Fort den Haak gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.