6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Skala.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Skala.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Skala.nl reviews.

Over Skala.nl

Sinds 40 jaar is Skala actief in de verhuur van consumenten elektronica. In een ver verleden met fysieke winkels op A-locaties in bijna elke grote stad van Nederland, nu met een online webshop als enige kanaal waar een conversie plaatsvindt. Op de website van Skala kan de bezoeker een apparaat bestellen, waarna deze door het commerciële team van Skala wordt nagebeld om de bestelling in orde te maken en een leveringsdatum af te spreken.
Apparatuur huren bij Skala betekent kiezen voor het betalen per maand. Door voor Skala te kiezen hoeft de consument ‘grote' aankopen niet meer uit te stellen tot het aankoopbedrag bij elkaar is gespaard.

Assortiment
Het assortiment van Skala is breed. Van televisies tot laptops en van wasmachines tot pc’s. Het assortiment van Skala kenmerkt zich door uitsluitend A-merken zoals Samsung, Philips, Sony, Bosch, Miele en Apple aan te bieden. Daarnaast probeert Skala de bezoeker altijd het ‘nieuwste van het nieuwste’ te bieden. Zo verhuurt Skala een rijk assortiment laptops, tablets en ook Full HD Smart televisies zijn onderdeel van het assortiment.
De consument kan ook kiezen voor gebruikte apparaten welke nòg goedkoper zijn. Omdat die producten niet nieuw zijn, krijgt men een aantrekkelijke korting op de huurprijs.

Verder geniet de klant van Skala van de volgende unieke voordelen:
• Volledige garantie op alle producten
• Gratis bezorging en installatie van het apparaat
• Geen extra kosten voor reparatie
• Alleen A-merken

Skala.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Skala.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Skala.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Skala.nl op Trustreview.

Skala.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Skala.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skala.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Skala.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Skala.nl is vooral actief binnen de sector verhuurbedrijven en daarnaast ook nog in de sector(en) diensten.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Skala.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Skala.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.