10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Yezzer reviews

De reviews en beoordelingen over Yezzer zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Yezzer reviews.

Over Yezzer

Uniek: Premiescan van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemers. Binnen 2 minuten ingevuld en binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel.

Kort samengevat waarom Yezzer zo populair is: Yezzer is volledig gericht op ondernemers. Wij vergelijken verzekeraars. Daardoor zijn wij onafhankelijk en bieden wij een ruime keus aan.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen via Yezzer zijn snel en makkelijk online geregeld. Voor een fractie van de kosten, zonder ouderwets of onbegrijpelijk taalgebruik. Zo kan het dus ook.
In Nederland zijn 1,3 miljoen zzp’ers en mkb’ers. Veelal onverzekerd omdat je voorheen naar een duur kantoor moest want direct verzekeren kon voorheen nog niet. De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, behalve in de verzekeringswereld. Daar gaat het er nog lekker ouderwets aan toe, met een adviseur in pak en word documenten via de e-mail.

Bij Yezzer gaan we wél met de tijd mee en gebruiken we slimme technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Daarom hebben we onze tanden gezet in de nodeloos ingewikkelde en dure Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Yezzer ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Yezzer? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Yezzer.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Yezzer op Trustreview.

Yezzer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Yezzer

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yezzer”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Yezzer heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Yezzer is vooral actief binnen de sector verzekeringen en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Yezzer gekregen? Dan kun je naar de website van Yezzer gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.