6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Arkive reviews

De reviews en beoordelingen over Arkive zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Arkive reviews.

Over Arkive

Arkive.nl is de eerste circualire online-only beautyplatform. Winkel bij Arkive.nl om zo jezelf te verwennen en de beauty-indstustrie te helpen om zero-waste te worden.

Arkive.nl biedt producten aan die normaliter worden vernietigd vanwege een drietal redenen:
• Overproductie;
• uit productie gehaald;
• verpakkingsfouten.

Arkive ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Arkive? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Arkive.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Arkive op Trustreview.

Arkive reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Arkive

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arkive”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Arkive heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Arkive is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Arkive gekregen? Dan kun je naar de website van Arkive gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.