10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Beautinow.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Beautinow.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Beautinow.nl reviews.

Over Beautinow.nl

BeautiNow is een online schoonheidswinkel die gespecialiseerd is in nicheparfums. Het bevat meer dan 2000 parfums van meer dan 200 toonaangevende merken, waaronder Lancôme, Guerlain, Chanel, Dior, enz. Het is ook een van de weinige betrouwbare online winkels waar je een breed scala aan moeilijk te vinden nicheparfums kunt vinden van merken als Amouage, Bortnikoff, Masque Milano en Spirit of Dubai. Meestal vinden klanten het moeilijk en duur om deze parfums te krijgen, omdat ze mogelijk niet wereldwijd worden verzonden. BeautiNow lost dit logistieke probleem op en zoekt de meest zeldzame merken om ze voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Vanwege de enorme vraag en het beperkte aanbod in Azië lanceerde BeautiNow zijn eerste online winkel in China. Kort daarna kwam de inventaris beschikbaar voor klanten over de hele wereld via de BeautiNow Global-website (en.beautinow.com).

Het moederbedrijf van BeautiNow, gevestigd in Rotterdam, het hart van Europa, is een gevestigde groothandel in schoonheidsproducten. Het bedrijf heeft dan ook al een zeer sterke relatie opgebouwd met betrouwbare leveranciers in Europa. Met jarenlange ervaring in het inkopen van hoogwaardige en zeldzame parfums, ligt de expertise van BeautiNow in het herkennen van nepproducten. Het bedrijf streeft ernaar de klanten te beschermen tegen namaakproducten en verzekert u dat alle parfums 100% echt zijn. Aangezien er geen fysieke BeautiNow-winkels zijn, stelt de bespaarde huur het bedrijf in staat hoogwaardige producten tegen lagere prijzen aan te bieden. Het magazijn van BeautiNow is ook gevestigd in Rotterdam, waar de grootste Europese diepwaterhaven is, daarom maakt de bespaarde verzendkosten de webshopprijzen nog concurrerender.

Beautinow.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Beautinow.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Beautinow.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Beautinow.nl op Trustreview.

Beautinow.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Beautinow.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beautinow.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Beautinow.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Beautinow.nl is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Beautinow.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Beautinow.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.