6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Boozyshop reviews

De reviews en beoordelingen over Boozyshop zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Boozyshop reviews.

Over Boozyshop

Boozyshop.nl #makeupheaven sinds 2008!

Het doel bij het oprichten van Boozyshop.nl was, en is op de dag van vandaag nog steeds; mooie producten, betaalbare prijzen en de meest geweldige merken die niet of nauwelijks gevonden worden in de Nederlandse winkels samengevoegd in één webshop. En dat is gelukt! Boozyshop.nl is op dit moment nummer één in haar soort.

Boozyshop.nl gelooft er sterk in dat make-up voor iedereen is ongeacht geslacht of huidskleur. Het team is dagelijks op zoek naar de beste en mooiste merken van over de hele wereld. Makeup shoppen moet een feestje zijn daarom staat Boozyshop.nl voor snelle levering, persoonlijke service en net dat beetje extra wat men niet verwacht.

Boozyshop ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Boozyshop? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Boozyshop.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Boozyshop op Trustreview.

Boozyshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Boozyshop

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boozyshop”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Boozyshop heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Boozyshop is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Boozyshop gekregen? Dan kun je naar de website van Boozyshop gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.