6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Dieetwebshop reviews

De reviews en beoordelingen over Dieetwebshop zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Dieetwebshop reviews.

Over Dieetwebshop

Al de producten van Dieetwebshop.nl zijn met zorg geselecteerd en komen van bekende kwaliteitsmerken zoals o.a. Atkins, 2Bslim, Callowfit, Protiplan en Sukrin.
Met de producten in de Dieetwebshop.nl is het mogelijk om een gezonde levensstijl te handhaven of om in een korte periode af te vallen.

USP's:
• Op werkdagen voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden;
• Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland en België;
• Spaar shoptegoed bij je bestelling;
• Groot aanbod lekkere en verantwoorde producten;
• Kant en klare startpakketten;
• Beoordeeld door klanten met een 9,1!.

Dieetwebshop ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Dieetwebshop? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Dieetwebshop.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Dieetwebshop op Trustreview.

Dieetwebshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Dieetwebshop

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieetwebshop”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Dieetwebshop heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Dieetwebshop is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) dieet & gezond, eten & drinken, voedingsadvies en webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Dieetwebshop gekregen? Dan kun je naar de website van Dieetwebshop gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.