10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Jakefood.com reviews

De reviews en beoordelingen over Jakefood.com zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Jakefood.com reviews.

Over Jakefood.com

Jake Food is een online verkoper van complete voedingsproducten. Via de website worden complete maaltijden aangeboden waarin alles zit dat je lichaam nodig heeft om gezond te zijn. De klant kan kiezen tussen een maaltijdshake en een vitamine reep. Alle producten van Jake Food zijn makkelijk, duurzaam & vegan.

Jakefood.com ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Jakefood.com? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Jakefood.com.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Jakefood.com op Trustreview.

Jakefood.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Jakefood.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jakefood.com”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Jakefood.com heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Jakefood.com is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Jakefood.com gekregen? Dan kun je naar de website van Jakefood.com gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.