0
2 reviews
Schrijf een review

Mindscopic.com reviews

De reviews en beoordelingen over Mindscopic.com zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Mindscopic.com reviews.

Over Mindscopic.com

Mindscopic.com ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Mindscopic.com? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Mindscopic.com.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Mindscopic.com op Trustreview.

Mindscopic.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Mindscopic.com

2 reviews for Mindscopic.com

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 02 customer(s)

Sort by

 • Alisa

  Tevreden van het Explore package , zeker tijds de herfst en wintermaanden en stevige duw in de rug

  20 oktober 2021

  Helpful?

 • Romy

  The focus en moodmaster are great when goin the extra mile. Gave the Sleepwell Spray to my mom and seems to sleep better.

  27 september 2021

  Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Mindscopic.com heeft 2 review met een gemiddelde van een 0 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Mindscopic.com is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Mindscopic.com gekregen? Dan kun je naar de website van Mindscopic.com gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.