10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Probrace.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Probrace.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Probrace.nl reviews.

Over Probrace.nl

ProBrace is een jong en dynamisch bedrijf waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Daarnaast produceert ProBrace medische korsetten en (sport)steunzolen voor diverse orthopedische bedrijven en podotherapiepraktijken. Ontwikkeling en innovatie zit in ons bloed, daarom maakt ProBrace gebruik van de nieuwste aanmeettechnieken en werkt ons team achter de schermen aan diverse innovatieve projecten op het gebied van de orthopedische technologie.

Naast de producten die ProBrace via internet aanbiedt voorziet ProBrace ook mensen van advies op onze spreekuurlocaties. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd of blijken vanuit de praktijk effectief. Het online platform van ProBrace is ontstaan met als doel het voordeliger en toegankelijker maken van de zorg, waarbij kwaliteit de boventoon voert. Wanneer u een product via onze webshop besteld wordt deze niet vergoed door uw zorgverzekeraar, uw wettelijk eigen risico blijft daardoor wel intact en hoeft u geen duurdere *clusterprijs te betalen die zorgverzekeraars vaak hanteren. Dit is vooral wenselijk wanneer u uw eigen risico nog niet (volledig) heeft verbruikt of een groter vrijwillig eigen risico heeft afgesloten.

Probrace.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Probrace.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Probrace.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Probrace.nl op Trustreview.

Probrace.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Probrace.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Probrace.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Probrace.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Probrace.nl is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Probrace.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Probrace.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.