10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Shampoo Bars reviews

De reviews en beoordelingen over Shampoo Bars zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Shampoo Bars reviews.

Over Shampoo Bars

ShampooBars.nl is een online webshop met plasticvrije cosmeticaproducten. Onze bars worden met de hand gemaakt in Deventer. Voor ieder haartype is er een geschikte Shampoo Bar. Eén Shampoo Bar vervangt 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Samen kunnen we zorgen voor minder onnodig plastic gebruik.

Shampoo Bars is opgericht door een kleine groep mensen die een stap willen zetten naar een schonere wereld, een groener morgen. Onder het mom van “begin bij jezelf” hebben wij het initiatief genomen om deze webshop op te richten. Ons doel is om het gebruik van plastic (shampoo) flessen te minderen. Inmiddels douchen er al meer dan 50.000 huishoudens plasticvrij.

Shampoo Bars ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Shampoo Bars? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Shampoo Bars.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Shampoo Bars op Trustreview.

Shampoo Bars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Shampoo Bars

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampoo Bars”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Shampoo Bars heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Shampoo Bars is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Shampoo Bars gekregen? Dan kun je naar de website van Shampoo Bars gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.