6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Uw-rollator.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Uw-rollator.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Uw-rollator.nl reviews.

Over Uw-rollator.nl

Uw-Rollator.nl is dé gespecialiseerde rollator webshop van Nederland. Deze online speler koppelt een uitgebreid assortiment rollators en rollator accessoires met de meest uitgebreide informatie verstrekking van het internet. Bij Uw-rollator.nl gaan kwaliteit, betaalbaarheid en service hand in hand

Uw-Rollator.nl is de nieuwe online rollatorwinkel van Nederland die er voor staat om de mobiliteit van mensen te vergroten. Naast de nieuwste hippe design rollators, biedt Uw-Rollator.nl ook oude vertrouwde standaard modellen. Dit brede aanbod combineren Uw-Rolattor.com met uitstekende service en advies op maat. “Wij willen inspelen op de groeiende vraag van senioren om hun mobiliteit en zelfstandigheid langer te behouden. Hierbij zien wij dat onze doelgroep prijsbewust te werk gaat, maar kwaliteit en design ook erg belangrijk vinden. Zij willen zich goed informeren en waar het nodig is ook goed laten adviseren. Onze focus ligt dan ook op service en informatieverstrekking via de webshop, maar ook via de telefoon en de chat op onze webshop.” zegt Rob de Bonth, één van de ondernemers achter Uw-rollator.nl.

Uw-rollator.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Uw-rollator.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Uw-rollator.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Uw-rollator.nl op Trustreview.

Uw-rollator.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Uw-rollator.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uw-rollator.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Uw-rollator.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Uw-rollator.nl is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Uw-rollator.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Uw-rollator.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.