6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Zwangerenkids.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Zwangerenkids.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Zwangerenkids.nl reviews.

Over Zwangerenkids.nl

Een indruk van het assortiment:

Zwanger worden
Een zeer uitgebreid assortiment zwangerschapstesten, ovulatietesten en vitamines.
Binnen dit assortiment vinden in korte tijd veel herhaalbestellingen plaats.

Zwangerschap en kraamperiode
Echolijstjes, speciale meetlinten voor de zwangere buik, gipsen buikafdrukken, zwangerschapskettingen, zwangerschapsdagboeken, etc.

Baby- en kinderproducten
Babyboeken, fotokaarten, beloningskalenders, knuffeldoekjes, drijfpakjes, sos polsbandjes en een uitgebreid assortiment (bento) lunchboxen en kinderservies.

Zwangerenkids.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Zwangerenkids.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Zwangerenkids.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Zwangerenkids.nl op Trustreview.

Zwangerenkids.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Zwangerenkids.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zwangerenkids.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Zwangerenkids.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Zwangerenkids.nl is vooral actief binnen de sector verzorging & gezondheid en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Zwangerenkids.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Zwangerenkids.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.