2
1 reviews
Bestellen
2
Leveren
2
Service
2
Prijs
2
Schrijf een review

Vitadvice.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Vitadvice.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Vitadvice.nl reviews.

Over Vitadvice.nl

Vitadvice.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Vitadvice.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Vitadvice.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Vitadvice.nl op Trustreview.

Vitadvice.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Vitadvice.nl

1 review for Vitadvice.nl

Bestellen
20%
Leveren
20%
Service
20%
Prijs
20%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

  • Patricia Groenewoud

    Zeer zeer slecht

    Vooral niets kopen hier. Zeer onbeleefde klanten service. Staat op de site verzenden tussen 2-5dgn, na 3 weken nog niets. Dan eindelijk track en trace en dan gaat het retour. Dan zeg ik geef me geld maar terug. Dan moet ik weer 3 weken wachten tot hwt pakket terug is en dan nog eens 3 weken tot me geld terug is. Uiteindelijke dus maanden bezig en nog niets. Zeer brutale emails van de klantenservice! Niet normaal

    12 augustus 2021

    Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Vitadvice.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 2 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Vitadvice.nl is vooral actief binnen de sector vitamines en voedingssupplementen en daarnaast ook nog in de sector(en) dieet & gezond.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Vitadvice.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Vitadvice.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.