0
1 reviews
Schrijf een review

Yfood.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Yfood.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Yfood.nl reviews.

Over Yfood.nl

De YFood-producten:
• YFood Drinks: een complete en gezonde maaltijd in een flesje, met alle belangrijke voedingsstoffen (33 g eiwit, 26 vitaminen & mineralen, 7 g vezels);
• YFood Vegan Drinks: sojadrankjes voor mensen die plantaardige voeding willen, met 26 g eiwit, 8 g vezels en 26 vitaminen & mineralen;
• YFood Powder: een volledige, uitgebalanceerde maaltijd waarmee gebruikers zichzelf oppeppen – altijd en overal. Met drie eetlepels poeder en een beetje water direct een maaltijd, al vanaf slechts € 1,49 per maaltijd;
• YFood Bars: de reep die de honger stilt en die tegelijkertijd alle voedingsstoffen bevat die het lichaam nodig heeft.

Yfood.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Yfood.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Yfood.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Yfood.nl op Trustreview.

Yfood.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Yfood.nl

1 review for Yfood.nl

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

 • Esther

  BESTELLING #SO00257630
  Ik ben zeer ontevreden over de producten en omdat ik een starterspakketten heb besteld, mag het niet retour omdat er 1 zakje van is geprobeerd.
  Het blijkt vol met suiker en calorieën te zitten. 16 gram suiker per portie, 18 gram vet waarvan 2,4 gram onverzadigd. Na nog geen twee uur heb ik alweer honger, dus het product doet zeker niet wat ze beloven en zo gezond is het dus zeker niet! Bij Weight Watchers zit je meteen op 12 punten en dat is de helft van wat je op een hele dag mag eten als je een gezonde levensstijl wilt aanhouden.
  Kortom, geen fijn product maar nog veel slechtere service, het mag niet retour! Dit terwijl de zakjes niet zijn aangebroken!

  15 december 2021

  Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Yfood.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 0 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Yfood.nl is vooral actief binnen de sector vitamines en voedingssupplementen en daarnaast ook nog in de sector(en) dieet & gezond.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Yfood.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Yfood.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.