10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Alibaba reviews

De reviews en beoordelingen over Alibaba zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Alibaba reviews.

Over Alibaba

Alibaba, dat in 1999 werd gelanceerd, is een van 's werelds grootste toonaangevende platforms voor de wereldwijde groothandel. Wij bedienen miljoenen kopers en leveranciers over de hele wereld. Het merk brengt u honderden miljoenen producten in meer dan 40 verschillende grote categorieën, waaronder consumentenelektronica, machines en kleding.

Kopers van deze producten bevinden zich in meer dan 190 landen en regio's en wisselen dagelijks honderdduizenden berichten uit met leveranciers op het platform.
Welkom in een nieuwe wereld van e-commerce en inkomsten

 

Alibaba ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Alibaba? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Alibaba.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Alibaba op Trustreview.

Alibaba reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Alibaba

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alibaba”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Alibaba heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Alibaba is vooral actief binnen de sector voordeelshops en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Alibaba gekregen? Dan kun je naar de website van Alibaba gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.