10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Flair Abonnementen reviews

De reviews en beoordelingen over Flair Abonnementen zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Flair Abonnementen reviews.

Over Flair Abonnementen

Met een abonnement op Flair ontvang je wekelijks een moment van ontspanning en inspiratie in de brievenbus. Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers.

Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good !Een Flair abonnement is altijd inclusief het online magazine via de app Tijdschrift.nl. Wil je meer lezen? Bij een Flair abonnement krijg je 50% korting op een tweede abonnement naar keuze en 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 online tijdschriften via Tijdschrift.nl. Flair makes you feel good!

Flair Abonnementen ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Flair Abonnementen? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Flair Abonnementen.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Flair Abonnementen op Trustreview.

Flair Abonnementen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Flair Abonnementen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flair Abonnementen”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Flair Abonnementen heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Flair Abonnementen is vooral actief binnen de sector voordeelshops en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Flair Abonnementen gekregen? Dan kun je naar de website van Flair Abonnementen gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.