6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Groupdeal.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Groupdeal.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Groupdeal.nl reviews.

Over Groupdeal.nl

Groupdeal staat voor een breed aanbod aan acties met de voordeligste prijs in de markt. Daardoor heeft Groupdeal altijd het goedkoopste tarief en onderscheidend vermogen t.o.v. andere deal platforms. Dagelijks worden verschillende aantrekkelijke acties met een scherpe prijs aangeboden in combinatie met beperkte voorraad. Deze blijven ongeveer 4 dagen op de site staan. Enkele worden verlengd na overleg met leverancier mocht er schaarste in de markt zijn en het product of voucher gewild. Deze schaarste en de hoogste korting zorgt ervoor dat consumenten snel producten aankopen.

Nieuw sinds juni 2017: Vouchers en kortingsbonnen
Sinds juni 2017 biedt Groupdeal.nl ook dagjes uit en kortingsbonnen aan. Deze staan minimaal 10 dagen op de site. (met uitzonderingen daargelaten)

Groupdeal.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Groupdeal.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Groupdeal.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Groupdeal.nl op Trustreview.

Groupdeal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Groupdeal.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Groupdeal.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Groupdeal.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Groupdeal.nl is vooral actief binnen de sector voordeelshops en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Groupdeal.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Groupdeal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.