6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Greenjump.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Greenjump.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Greenjump.nl reviews.

Over Greenjump.nl

GreenJump.nl is een eco, bio en fair trade baby- en kinderwinkel. Hier vinden ouders de allerleukste, biologische en gifvrije producten voor baby’s en kinderen in één webwinkel. GreenJump.nl biedt de zekerheid van veilige baby- en kinderspulletjes en maakt het ouders makkelijk, omdat alles in één winkel aangeschaft kan worden. Gifvrij, milieuvriendelijk, bijzonder en betaalbaar, dat zijn de begrippen waarom alles draait bij GreenJump.nl. Zo is er al een rompertje van biologisch katoen voor € 4,95 en verkoopt GreenJump.nl veel buitenlandse merken die verder niet te koop zijn in Nederland.

GreenJump.nl verkoopt onder andere kleding, speelgoed, verzorgingsproducten, beddengoed, matrasjes, rvs drinkbekers, kinderservies en allerlei andere producten die u nodig heeft voor uw kind. Een babyspeciaalzaak maar dan 100% groen en gifvrij.

Greenjump.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Greenjump.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Greenjump.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Greenjump.nl op Trustreview.

Greenjump.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Greenjump.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Greenjump.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Greenjump.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Greenjump.nl is vooral actief binnen de sector warenhuizen en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Greenjump.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Greenjump.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.