6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Tuincentrumkoeman.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Tuincentrumkoeman.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Tuincentrumkoeman.nl reviews.

Over Tuincentrumkoeman.nl

Het begon allemaal in Noord-Holland, Westfriesland om precies te zijn. Een mooie streek tussen de VOC steden Hoorn en Enkhuizen. De familie Koeman begon hier eeuwen geleden met de teelt van bloembollen. De bloembollen werden geoogst, met schuiten naar de veiling gebracht en daar vandaan de hele wereld over. Rond 1960 besloot Jacobus Koeman zelf eens verder te kijken. Allereerst met de verkoop van bloembollen in Engeland. Al snel kwamen hier vele producten bij.

Familiebedrijf
Onze bloembollen groeiden. Dit was echter ook het geval met ons bedrijf. Op dit moment zijn er 3 generaties die zich met de teelt en verkoop van bloembollen bezig houden. TuincentrumKoeman.nl heeft misschien veel medewerkers, we zijn nog steeds een familiebedrijf. Kwaliteit, traditie en service zijn dan ook onze kernwaarden.

Dat is precies de reden waarom wij zoveel plezier hebben in ons bedrijf. Het geeft een goed gevoel tevreden klanten te hebben. We versturen niet alleen producten, we zetten er (letterlijk) onze naam en reputatie op!

Online sinds 2007
Onze website is in 2007 gestart. Inmiddels zijn we toe aan de 3e versie. Elke weer beter dan de vorige.

Bloeigarantie
Al onze producten komen van betrouwbare, milieu- en natuurbewuste telers uit onze regio. TuincentrumKoeman.nl zal nooit producten aanbieden die rechtstreeks uit de natuur komen. Wij geloven in het respecteren van de natuur en haar natuurlijke bronnen.

Tuincentrumkoeman.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Tuincentrumkoeman.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Tuincentrumkoeman.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Tuincentrumkoeman.nl op Trustreview.

Tuincentrumkoeman.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Tuincentrumkoeman.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tuincentrumkoeman.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Tuincentrumkoeman.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Tuincentrumkoeman.nl is vooral actief binnen de sector webshops en daarnaast ook nog in de sector(en) bloemen en planten.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Tuincentrumkoeman.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Tuincentrumkoeman.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.