10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Vidaxl.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Vidaxl.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Vidaxl.nl reviews.

Over Vidaxl.nl

vidaXL.nl is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor een huis, tuin, garage en klussen. vidaXL.nl’s kracht ligt in het aanbieden van betaalbare producten, om zo voor alle klanten ‘groots leven voor weinig' mogelijk te maken. Door zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te werk te gaan, is vidaXL.nl constant bezig de producten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk consumenten in Europa. Alle processen gemoeid met vidaXL.nl’s producten en bedrijfsvoering, zoals productontwikkeling en inkoop, marketing & verkoop, logistiek en klantenservice, worden ‘inhouse’ volledig beheert. Hierdoor heeft vidaXL.nl de volledige controle over product functionaliteiten, kwaliteit en kosten. vidaXL.nl biedt altijd gratis verzending en men kan ervoor kiezen om achteraf te betalen. Alle producten worden binnen 3 werkdagen bezorgd.

Momenteel voorziet vidaXL.nl klanten van ‘groots leven voor weinig' in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Zweden, Polen, Australië en Spanje.

Vidaxl.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Vidaxl.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Vidaxl.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Vidaxl.nl op Trustreview.

Vidaxl.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Vidaxl.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vidaxl.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Vidaxl.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Vidaxl.nl is vooral actief binnen de sector webshops en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Vidaxl.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Vidaxl.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.