6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Werkschoeisel.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Werkschoeisel.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Werkschoeisel.nl reviews.

Over Werkschoeisel.nl

Bevazet bedrijfskleding (werkkleding) is een Hollands familiebedrijf dat in 1905 begon als detailhandelswinkel in Brandwijk (Alblasserwaard). Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot landelijk leverancier van comfortabele, kwalitatief hoogstaande en betaalbare bedrijfskleding.

‘Kan niet bestaat niet!’
Met ruim twintig medewerkers bedienen we een scala aan klanten (bedrijven en zzp’ers) in de bouw- en tuinsector, offshore-markt en zakelijke dienstverlening. ‘Kan niet bestaat niet!’ is al decennialang het motto van Bevazet en typeert onze houding en service. Samen met klanten en leveranciers zetten we ons volop in om aan de wensen van klanten te voldoen. Maatwerk leveren zit in onze genen.

Familiebedrijf
Bevazet is een echt familiebedrijf, en werd opgericht door ondernemer Cees van Zessen (1874-1948). Passie voor handel en verkoop ging over van vader op zoon en inmiddels is een vijfde generatie Van Zessen actief in het bedrijf. De broers Bas en Martin van Zessen en hun zus Jolanda, drie achterkleinkinderen van oprichter Cees van Zessen, werken er samen met diverse van hun kinderen. Ook de echtgenotes van Bas en Martin zijn actief in de zaak.

Visie en missie
Onze historie kenmerkt zich door toewijding aan onze producten én onze klanten. De lijnen zijn kort; het contact is persoonlijk en gemoedelijk. Zo werkt Bevazet al ruim honderd jaar en dat werkt, zo blijkt. Betrouwbaarheid en kennis van zaken vinden we erg belangrijk; onmisbaar zelfs. Wij gaan voor een tevreden klant in het hele land, die met plezier onze bedrijfskleding draagt. Zo simpel is dat.

Werkschoeisel.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Werkschoeisel.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Werkschoeisel.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Werkschoeisel.nl op Trustreview.

Werkschoeisel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Werkschoeisel.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Werkschoeisel.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Werkschoeisel.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Werkschoeisel.nl is vooral actief binnen de sector webshops en daarnaast ook nog in de sector(en) bedrijfskleding.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Werkschoeisel.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Werkschoeisel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.