10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Boilermarkt reviews

De reviews en beoordelingen over Boilermarkt zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Boilermarkt reviews.

Over Boilermarkt

Boilermarkt is de specialist in kleine boilers, grote boilers en doorstroomboilers. Bij elkaar opgeteld zitten zij met 84 jaar aan ervaring in deze branche verdeeld over 3 medewerkers die 24/5 voor de klant klaarstaat: zo hebben zij Hans, ome Jan en Frank. Dit team zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Klanten van Boilermarkt weten dat zij hier terecht kunnen voor gespecialiseerd advies én montage.

Alle bestellingen worden kritisch bekeken en zo nodig teruggekoppeld aan de klant alvorens wordt uitgeleverd. Klanten van Boilermarkt waarderen dat zonder dat dit ten koste van de leversnelheid gaat want, vandaag voor 16:30u besteld is de volgende werkdag geleverd.

Boilermarkt ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Boilermarkt? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Boilermarkt.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Boilermarkt op Trustreview.

Boilermarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Boilermarkt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boilermarkt”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Boilermarkt heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Boilermarkt is vooral actief binnen de sector wonen en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Boilermarkt gekregen? Dan kun je naar de website van Boilermarkt gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.