0
1 reviews
Schrijf een review

Budgethomestore.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Budgethomestore.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Budgethomestore.nl reviews.

Over Budgethomestore.nl

Budget Home Store is een formule van Interieurpartnerring. Dit is een internationale organisatie met meer dan 350 woonwinkels in Europa. Door grootschalige, internationale, gezamenlijke inkoop is Budget Home Store een betrouwbare woonwinkel waar de klant profiteert van gunstige prijzen en kwaliteit!

De winkelformule telt momenteel 15 vestigingen verspreid over heel Nederland en een online webshop. Bij Budget Home Store vindt men een uitgebreide collectie meubelen, kleinmeubelen en leuke accessoires. Voor ieders smaak en ieders budget kan men bij Budget Home Store terecht!

Voor de gehele collectie geldt: Bewust Betaalbaar!

Budgethomestore.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Budgethomestore.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Budgethomestore.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Budgethomestore.nl op Trustreview.

Budgethomestore.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Budgethomestore.nl

1 review for Budgethomestore.nl

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

 • wil welten

  Na 1 jaar treed schade op aan de achterkant van de rugleuning. Er heeft hooguit iemand 5 keer ingezeten. De leverancier zegt dat het door eigen gebruik komt. Dus als je zo dom bent om een stoel daar te komen mag je niet meer dan 4 keer erin zitten voordat schade optreed, dat is de budgetkwaliteit die ze ons hebben verkocht

  De naam van de winkel zegt meer dan genoeg, budget materiaal en budget service.
  Maar ja ik ben het zelf schuld.

  If you buy peanuts you get peanuts

  16 december 2021

  Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Budgethomestore.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 0 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Budgethomestore.nl is vooral actief binnen de sector wonen en daarnaast ook nog in de sector(en) meubels.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Budgethomestore.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Budgethomestore.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.