6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Gorillz reviews

De reviews en beoordelingen over Gorillz zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Gorillz reviews.

Over Gorillz

Gorillz.nl is de website van het Nederlandse merk Gorillz, waarop verschillende woonaccessoires van Gorillz verkocht wordt. De producten van Gorillz kenmerken zich door strakke, tijdloze en moderne designs. Het merk produceert en verkoopt diverse solide, kwalitatieve woonaccessoires en designproducten, die makkelijk te (de)monteren zijn. De strakke lijnen, stoere materialen en eigentijdse vormen maken de ontwerpen van Gorillz een succes in ieder interieur!

Gorillz ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Gorillz? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Gorillz.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Gorillz op Trustreview.

Gorillz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Gorillz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gorillz”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Gorillz heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Gorillz is vooral actief binnen de sector woonaccessoires en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops en wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Gorillz gekregen? Dan kun je naar de website van Gorillz gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.