6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Stoov.com reviews

De reviews en beoordelingen over Stoov.com zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Stoov.com reviews.

Over Stoov.com

Stoov.com verwarmt de consument waar en wanneer nodig is. Verwarmde dekens, sierkussens en zitkussens met drie warmtestanden tot 42°C en in diverse award winning designs. De consument maakt direct contact met de warmtebron in de Stoov®. Zo gaat er geen energie verloren en blijft de consument tot vijf uur lang warm.

Stoov.com ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Stoov.com? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Stoov.com.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Stoov.com op Trustreview.

Stoov.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Stoov.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stoov.com”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Stoov.com heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Stoov.com is vooral actief binnen de sector woonaccessoires en daarnaast ook nog in de sector(en) wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Stoov.com gekregen? Dan kun je naar de website van Stoov.com gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.