Terug naar overzicht

De perfecte Kerst gift voor elke nieuwe ouder

Misschien weet je het zelf wel, maar als je een kinderwagen gaat kopen kom je er ineens achter hoeveel leuke en bijpassende accessoires er wel allemaal niet zijn. Accessoires zijn niet alleen leuk, maar vooral erg handig en maken je dagelijkse uitstapje een stuk aangenamer. En met Kerst voor de deur zijn de kinderwagen accessoires van Bugaboo de perfecte gift voor elke ouder.

Welke accessoires zijn handig bij een kinderwagen?

De ene kinderwagen is net wat completer dan de andere en van te voren weet je ook niet altijd wat je allemaal wel en niet nodig gaat hebben. Door de vele opties is het ook lastig om een keuze te maken in wat nice to have is en wat je gewoon echt nodig hebt. Dit is wat ons betreft echt geen overbodige luxe en perfect om cadeau te doen.

Regenhoes

Logisch natuurlijk, want de dagen dat het niet regens lijken ooit wel op 1 hand te tellen. Om je baby goed te beschermen is een regenhoes gewoon echt nodig. De regenhoezen van Bugaboo neem je moeiteloos mee op pad en mocht het zonnetje er weer doorkomen dan vouw je ‘m weer op tot een klein pakketje.

Voetenzak

Wat is er nu heerlijker dan in bed kruipen en je voeten wikkelen om het dekbed. Een voetenzak voor je baby biedt dit heerlijk gevoel en is ideaal in onze koude maanden. Maar ook als de temperaturen omhoog gaan kun je een voetenzak nog steeds gebruiken door ‘m wat verder op te ritsen en alle materialen van de Bugaboo voetenzakken zijn zacht, hoogwaardig en ademend waardoor het fris blijf.

Luiertas

Alle spulletjes die je onderweg nodig gaat hebben neem je gemakkelijk mee in een luiertas. Naast de normale standaard luiertassen heeft Bugaboo ook organizers en luierclutches. Deze zijn net wat compacter en de organizer koppel je heel gemakkelijk aan je kinderwagen, stijlvol en functioneel.

Bekerhouder

Ga je wat langer lopend op pad dan is een bekerhouder geen overbodige luxe. Je kan zo gemakkelijk een flesje meenemen voor je kleine, maar ook je heerlijke coffee to go natuurlijk.

Meerijdplankje

Last but not leaste een meerijdplankje. Wat is er nu aandoenlijker dan je kleine mee te laten rijden terwijl je een rondje maakt. Op het meerijdplankje van Bugaboo kan je kind zowel staan als zitten voor extra comfort. En opbergen gaat ook nog eens heel gemakkelijk in de Bugaboo kinderwagen.

De perfecte gift

Naast deze kinderwagen accessoires zijn er natuurlijk nog heel veel meer, maar dit zijn wat ons betreft de essentials en perfect om als cadeau onder de boom te leggen. Shop alle deze leuke, mooie en vooral handige kinderwagen accessoires op Bugaboo.com