Wat is Trustreview?

Trustreview is een Nederlands onafhankelijk platform en verzamelt reviews, ervaringen klachten en feedback van (web)winkels en bedrijven in Nederland. Wij verzamelen reviews van alle denkbare bedrijven van een kleine online webwinkel tot en met grote reuzen zoals Coolblue en alles daar tussenin.

Reviews en ervaringen op de website van de (web)winkels zelf kunnen gemakkelijk gemanipuleerd worden of zelfs nep zijn. Wij verzamelen échte onafhankelijke ervaringen waardoor je een goede en doordachte keuze kunt maken voor welke (web)winkel of bedrijf je kiest.

De reviews en beoordelingen op Trustreview zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet bewerkt. Wel controleren wij de inhoud van alle reviews op inhoud en authenticiteit om er zeker van te zijn dat het een echte afspiegeling is van de ervaring die deze persoon heeft gehad.

Dus heb je zelf (een goede of slechte) ervaring met één of meerdere bedrijven? Laat een review en beoordeling achter en help andere mensen een goede doordachte keuze te maken. Laat bijvoorbeeld weten hoe het gesteld is met het bestelproces, de prijs, levering of klantenservice van het product of de dienst.

Laat voortaan echte ervaringen van echte mensen de leidraad zijn bij je aankopen in de toekomt en help mee, als ervaringsdeskundige,  door zelf jou ervaring te delen op Trustreview.