Terug naar overzicht

Wat is een paragnost?

Een paranormaal begaafde is een persoon die naar verluidt informatie kan waarnemen die voor de gemiddelde persoon met normale middelen niet beschikbaar is. Deze informatie kan zaken omvatten als de toekomst, de gedachten van andere mensen en informatie over overleden dierbaren. Helderziende lezingen worden vaak per telefoon of persoonlijk gegeven.

Contact met overledenen

Van paragnosten wordt gezegd dat zij kunnen communiceren met overledenen. Deze communicatie neemt vaak de vorm aan van het verstrekken van informatie over de overledene die de helderziende anders niet had kunnen weten. Sommige mensen geloven dat paranormaal begaafden in staat zijn om het verlies van een dierbare af te sluiten. Anderen geloven dat paragnosten mensen kunnen helpen om contact te maken met hun overleden dierbaren op een manier die hen in staat stelt om te genezen.

Paragnosten en persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is een proces van groei en verandering, waarbij men zichzelf verbetert op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het kan gaan om zaken als zelfbewustzijn, het stellen van doelen, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, en het verbeteren van relaties. Een paragnost kan je hierbij helpen en begeleiden, zo sta je er niet alleen voor en worden de juist paden bewandeld.

Kaarten leggen en trekken

Er zijn verschillende manieren om tarot kaarten te lezen. Een daarvan is om ze in een bepaald patroon te leggen en dan de symboliek en betekenis van elke kaart in relatie tot de andere te interpreteren. Een andere manier is om de kaarten één voor één te trekken en hun betekenis te interpreteren terwijl ze getrokken worden.

Er zijn veel verschillende spreads die je kunt gebruiken, een populaire spreiding is de drie-kaarten spreiding. Deze spreiding wordt gebruikt om een snel antwoord op een vraag te geven, of om een overzicht van een situatie te krijgen.

De eerste getrokken kaart vertegenwoordigt het verleden, de tweede getrokken kaart vertegenwoordigt het heden, en de derde getrokken kaart vertegenwoordigt de toekomst. Online kun je ook een gratis Engelenkaart trekken bij Spirit Chat.

Gratis eerste kennismaking met paragnost

Het is begrijpelijk dat je eerst kennis wilt maken met één van de mediums of paragnosten.

Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach uitkiezen. Op deze manier kun je dus eerst de paragnostenchat proberen om te zien welke paragnost bij je past.