Terug naar overzicht

Zeeman SKEER

Zo nu en dan komt Zeeman met een nieuwe collectie kleding naar voren die meteen omarmt wordt. Voorheen waren het de bekende blauwe Zeeman onderbroeken met gele rand en nu heeft Zeeman de SKEER collectie uitgebracht.

Zeeman imago en de SKEER collectie

Zeeman heeft bij grote delen van de bevolking een niet al te best imago. En dat is jammer wat de kwaliteit van dit oer-Hollandse merk is erg goed. Veel ouders komener vooral om voordelig kleding te kopen voor hun kinderen of zelf even een basic te scoren. Het imago van deze hypes in kleding veranderen het imago niet zozeer van Zeemand, maar ze gaan wel als warme broodjes over de toonbank en dit komt vooral omdat het mensen het grappig vinden om met een goedkoop merk als Zeemand rond te lopen.

Zeeman: Onze nieuwe streetwear collectie is SKEER

Zeeman SKEER hoodie

Zeeman SKEER

Zeeman wil met de SKEER collectie laten zien dat jongeren hun zuur verdiende geld beter kunnen besteden dan aan dure merkkleding. Ze laten hen ook nadenken over het koopgedrag van tegenwoordig: Zeeman schrijft: “Met Skeer draag je uit dat je geen dure merkkleding nodig hebt. Net als Zeeman vindt Hef dat geluk niet in dure spullen zit. En teksten als: “Het gaat om wie je bent, hoe je denkt, en niet je kleding.” En: “Kleren maken de man niet, deze man die maakt de kleren, er uitzien als een doezoe voor een barkie moet je leren” vertelt Hef dat een outfit uitstraling krijgt door je persoonlijkheid en niet andersom.”

Over Hef

Voor de launch van SKEER streetwear schreef rapper Hef een nummer voor Zeeman. Hef maakte in zijn jeugd kennis met het rauwe straatleven in Hoogvliet, een wijk in Rotterdam. Maar gelukkig vond hij zijn roeping in de muziek. Nu is Hef hét voorbeeld van succes. Net als Zeeman vindt Hef dat geluk niet in dure spullen zit. En dat je je geld beter kunt besteden.

De complete Zeeman SKEER collectie en prijzen

Wil je ook de Zeeman SKEER collectie kopen dan kan dat op Zeeman.com. Bekijk hieronder de prijzen en outfits per item.

Zeeman: Onze nieuwe streetwear collectie is SKEER

Zeeman SKEER badjas