10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Samoza reviews

De reviews en beoordelingen over Samoza zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Samoza reviews.

Over Samoza

Kamperen
Kamperen op camping Samoza betekent kamperen midden in de natuur. De verschillende kampeervelden beschikken over ruime kampeerplekken met 4 of 10 ampère elektra en gratis WiFi. De comfortvelden hebben een eigen water aan- en afvoer.

Verhuur
Camping Samoza heeft ook een divers aanbod van accommodaties, geschikt voor 2 tot 6 personen. Prachtige chalets en bungalows met een uniek karakter. Maar ook een aantal Veluwe Lodges. Luxe ingerichte tenten in het bos, voorzien van alle gemakken. De overdekte vlonders zijn voorzien van picknicktafels waaraan men heerlijk kan eten en drinken of spelletjes aan kan spelen. In een aantal van de accommodaties zijn honden toegestaan. De manege op de camping is voorzien van huurboxen waar paarden en pony’s gestald kunnen worden. Want ook die mogen ook mee op vakantie. Alle verblijfmogelijkheden staan garant voor een vakantie waar genieten en ontspannen voorop staan.

Faciliteiten
Camping Samoza is een echte familiecamping, met veel faciliteiten en entertainment in verschillende vormen voor jong en oud. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken. Lekker klimmen en klauteren in de grote speeltuin. Een duik nemen in het binnen- of buitenzwembad of dieren knuffelen op de kinderboerderij. De sanitairgebouwen zijn verwarmd en beschikken over kindersanitair en familiedouches. En ook honden kunnen lekker gebadderd worden in de speciale hondendouches. Het recreatieprogramma is divers en er wordt aan iedereen gedacht. En ook voor boodschappen en een gezellig hapje en drankje hoeft men het terrein niet af.

Samoza ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Samoza? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Samoza.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Samoza op Trustreview.

Samoza reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Samoza

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samoza”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Samoza heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Samoza is vooral actief binnen de sector campings en daarnaast ook nog in de sector(en) vakantie en vakantieparken.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Samoza gekregen? Dan kun je naar de website van Samoza gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.