10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

PlusDental reviews

De reviews en beoordelingen over PlusDental zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle PlusDental reviews.

Over PlusDental

PlusDental = rechte tanden. Wij zijn PlusDental: een health-techbedrijf gespecialiseerd in orthodontische behandelingen met onzichtbare beugels. We zijn actief in tien landen en werken samen met meer dan 200 tandartspraktijken.
PlusDental – de deskundige beugelbehandeling voor een recht gebit

Maak kennis met het PlusDental-partnerprogramma
PlusDental is een health-techbedrijf gespecialiseerd in orthodontische behandelingen met onzichtbare beugels. We zijn actief in tien landen en werken samen met meer dan 200 tandartspraktijken. We hebben al meer dan 50.000 patiënten behandeld met onze onzichtbare beugels.
– Duitse kwaliteit en ons eigen tandtechnische lab in Berlijn

PlusDental ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met PlusDental? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor PlusDental.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van PlusDental op Trustreview.

PlusDental reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over PlusDental

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PlusDental”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

PlusDental heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

PlusDental is vooral actief binnen de sector diensten en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van PlusDental gekregen? Dan kun je naar de website van PlusDental gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.